Dansschool Randoe

cropped-logogroot.png

Dansschool Randoe

42e ITE Europacup zondag 5 juni 2022

In de grote spiegelzaal van Tanzschule T&O Schrock Opitz in Leer, Duitsland, vindt de 42e ITE Europacup plaats.

In een fantastisch sfeer worden de verschillende series vlot afgewerkt door Thorsten en Olaf. Dansers en publiek genieten duidelijk van deze wedstrijd, die drie jaar niet georganiseerd kon worden. En het moet gezegd: het wordt een spetterend dansfeest, geheel in de traditie van de familie Schrock!

Namens Dansschool Randoe nemen Robert en Leona en Andor en Janet deel aan deze editie van de Europacup.
Voor Robert en Leona is dit de eerste wedstrijd. Zij dansen zowel Ballroom als Latin en in beide disciplines maken zij een hele goede indruk. Dapper om op zo’n grote vloer en tussen dansers met veel meer ervaring te laten zien wat je waard bent. Wij denken dat dit paar heel veel belooft voor de toekomst!

Andor en Janet dansen in de hoogste klasse, de ‘Supa League’ en voor hen, net zoals voor vele andere paren, is dit de eerste wedstrijd na lange tijd. De concurrentie is pittig, maar gelukkig weten zij een zeer fraaie tweede plek te scoren.

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd evenement en kijken uit naar een spannend wedstrijd seizoen!